Bereikbaarheid

Bereikbaarheid op de dag zelf

Kom je met de auto?

In verband met de start en finish op het parkeerterrein van voetbalvereniging RKTVC, zal het parkeerterrein op 30 december niet beschikbaar zijn voor het parkeren van auto’s. Er zijn alternatieven in de nabije omgeving:

Zo kan er langs de weg geparkeerd worden in de gehele Wadenoijenlaan (ook bij de parkeerplaats van de Betuwehal) en is er aan de zijkant van het RKTVC terrein ( Inudatiedijk Noord) een lange strook beschikbaar voor het parkeren van de auto’s. Dit is ter hoogte van de tennisvereniging De Ridderwijde. Tijdens de ochtend zijn er (parkeer)vrijwilligers aanwezig die u zo goed als mogelijk kunnen begeleiden. Wel raden wij u aan, indien het enigsinds mogelijk is, met de fiets of lopend te komen. Dit om eventuele overlast in de nabije woonwijk zoveel mogelijk te beperken.

Kom je met de fiets?

Het terrein van RKTVC is wel beschikbaar voor het stallen van fietsen. Let wel op dat ten tijde van de start en de hardloopwedstrijd zelf (tot de laatste loper binnen is) het niet mogelijk is om het terrein met de fietsĀ  weer te verlaten !

Lopend

Voor een goede voorbereiding raden we uiteraard aan om alvast opgewarmd aan de start te verschijnen en lopend naar het terrein van voetbalvereniging RKTVC te komen.