We houden vast aan de afstanden die er elk jaar te lopen zijn. Het parcours is inmiddels ook bekend en beproefd en dus is er geen enkele reden om het te wijzigen.

Of je nou alleen of samen met een vriend, vriendin, je moeder of misschien wel je zoon of dochter wil hardlopen. Kortom, wil jij 2019 sportief afsluiten? Meld je aan voor de vetste hardloopwedstrijd van de Betuwe!

Op zondag 29 december, enkele dagen na kerst vindt de zesde editie van deze bijzondere hardloopwedstrijd plaats. Ook dit jaar weer vanaf het terrein van RKTVC.

Groepen en afstanden

De 5 en 10 km is er voor iedereen, van jong tot oud. Dus ook voor de jonge fanatiekelingen onder ons. Ben je 12 jaar en heb je toestemming van je ouders? Meld je gewoon aan.

We stellen een apart klassement op voor mannen en vrouwen.

Inschrijven en kosten

Deelname aan de BOBR 5 en 10 km kost €12,50. Na afloop krijg je een medaille en natuurlijk een oliebol. Inschrijven kan via onderstaande link:

Inschrijven BOBR

Starttijden

De 10km start om 10:45 uur de 5km start een kwartier later om 11:00 uur. De prijsuitreiking is rond 12:30 uur.

Startnummer en tijdwaarneming

Op het startnummer zit een chipje die de tijd meet. Deze tijd is later terug te vinden in de uitslagen op de website. Het startnummer moet je aan de voorkant van je shirt vastspelden (je krijgt 4 speldjes bij je startnummer).

Tijdens de BOBR 5 en 10 km

De BOBR kan niet zonder de inzet van onze vrijwilligers. Om de veiligheid van de lopers te borgen staan langs de route tientallen vrijwilligers om het verkeer te regelen. Onze vrijwilligers worden hier apart voor opgeleid.

Nieuw dit jaar is dat de lopers op de 10 kilometer halverwege de route “effe bij kunnen tanken”. Dat kan bij het speciaal ingerichte watertankstation bij Camping Zennewijnen. Dit watertankstation wordt mogelijk gemaakt door H. v. Dijkhuizen Olie en Benzine.

Na de BOBR 5 en 10 km

Na de wedstrijd krijgt iedereen zoals gebruikelijk een medaille en een oliebol. Rond 12:30 uur is de prijsuitreiking en aansluitend gaan we met zijn allen kijken hoe de jonge hardlopers het doen bij BOBR Kidsrun.

BOBR Plaza

Na alle sportiviteit is het natuurlijk niets leukers dan samen met je vrienden en familie te proosten op een geslaagde dag en een mooi uiteinde van het jaar 2019. We praten graag met je na bij de BOBR plaza.

De routes