Het parcours is inmiddels bekend, beproefd en goed bevonden. Ook dit jaar hebben we dus weer de bekende 5 kilometer en 10 kilometer uitgezet. Op 30 december 2023 vindt de 8e editie van deze bijzonder vette hardloopwedstrijd plaats vanaf het RKTVC terrein .

Schrijf je nu in voor de vetste hardloopwedstrijd van de Betuwe!

Startnummer en tijdwaarneming

Bij je startnummer ontvang je een tag voor jouw tijdsregistratie. Deze tag lever je net na de finish weer in. Jouw tijd is later terug te vinden op onze uitslagenpagina en op hardloopuitslagen.nl.

Tijdens de BOBR 5 kilometer en BOBR 10 kilometer

De BOBR kan niet zonder de inzet van onze vrijwilligers. Om de veiligheid van de lopers te borgen staan langs de route tientallen vrijwilligers om het verkeer te regelen. Onze vrijwilligers worden hier apart voor opgeleid.

Sinds 2019 kunnen de runners op de 10 kilometer halverwege de route “effe bijtanken”. Dat kan bij het speciaal ingerichte watertankstation bij Camping Zennewijnen. Dit watertankstation wordt mogelijk gemaakt door H. v. Dijkhuizen Olie en Benzine.

Na de BOBR 5 kilometer en BOBR 10 kilometer

Na de wedstrijd krijgt iedereen sowieso een oliebol. Rond het middag uur volgt de prijsuitreiking.

BOBR Plaza

Na alle sportiviteit is het natuurlijk niets leukers dan samen met je vrienden en familie te proosten op een geslaagde dag en een mooi uiteinde. We praten graag met je bij op de BOBR Plaza.

IVM WEGWERKZAAMHEDEN DIT JAAR EEN AANGEPASTE ROUTE

BOBR – 5 KM

BOBR – 10 KM

——————————————————————————————————————–

De routes