Met je deelname ren je niet alleen vet hard het jaar uit, je levert ook een bijdrage aan een mooiere wereld. De opbrengsten van de BOBR komen ten goede aan (lokale) doelen waarvoor JCI de Betuwe zich inzet.

2022

Roparun team 108 – Move2UR
Jaarlijks rent dit team van familie, vrienden en kennissen de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van iets meer dan 500 kilometer (normaal van Parijs naar Rotterdam) waarbij een team een sportieve prestatie levert om geld op te halen voor mensen met kanker. Jaarlijks staat dit team vrijwillig voor de BOBR klaar om alles in goede orde te laten verlopen.

Stichting het Gehandicapte Kind De Speelgaard Zoelen
De stichting het Gehandicapte Kind draagt bij aan projecten die ervoor zorgen dat kinderen met en zonder handicap samen kunnen spelen, leren en sporten.

Een van deze projecten is De Speelgaard Zoelen. De stichting heeft tot doel het behouden van de speeltuinen zodat kinderen daar kunnen blijven spelen. Dit betekent dat de stichting verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud.

Het bestuur gaat met haar vrijwilligers actief aan de slag om de speeltuinen op te knappen, schoon te houden en het liefst verder uit te breiden met het accent op de beleving vanuit het kind. Dus niet alleen kant en klaar toestellen, maar een veilige speelomgeving creëren waarbinnen kinderen vanuit hun fantasie kunnen spelen.
Hierbij is de inzet en inbreng van alle Zoelenaren van groot belang. Niet alleen van volwassenen, maar juist de inbreng van kinderen vinden zij hierbij belangrijk. Zij moeten er tenslotte graag willen komen spelen.

2019

In 2021 hebben we de cheques van 2019 mogen overhandigen aan Roparun team 108 – Move2UR en Stichting Clubhuis Tiel.

Roparun team 108 – Move2UR

Stichting Clubhuis Tiel

Van bewoners. Voor bewoners.
Als clubhuis staan wij voor iedereen in de gemeente Tiel klaar. Met leuke evenementen, zoals bijvoorbeeld bingo, kinderactiviteiten, sporten, een aanschuiftafel, volkstuintjes en andere sociale activiteiten, zijn zij van alle markten thuis.

2018

In 2018 mochten we dankzij alle BOBR-runners cheques overhandigen aan Roparun Team 108 en Stichting Dierenpark Tiel.